Steun DZT '62

Naast Stichting SOET, subsides en sponsoring zijn er nog andere manieren om DZT'62 heel eenvoudig van extra inkomsten te voorzien. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden.

Sponsorkliks

Wil je DZT'62 ook GRATIS sponsoren? Dit is mogelijk met SponsorKliks. Wanneer je via bijvoorbeeld Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Booking.com of Zalando aankopen wilt doen, ga dan eerst naar onze website. Voor jou een kleine moeite en voor de vereniging directe inkomsten! Vertel dit daarom ook door aan andere mensen die onze vereniging een warm hart toedragen.

Ga voor een overzicht van alle deelnemende webwinkels naar de DZT'62 SponsorKliks-pagina of klik op de SponsorKliks-banner. Vergeet niet te drukken op de "Toon alle Winkels"-knop voor een overzicht van alle winkels. Bij elke webwinkel zie je direct het percentage hoeveel van jouw inkopen naar de vereniging gaat. Met één keer klikken word je doorgelinkt naar de betreffende website waar je jouw aankoop kunt doen.

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert DZT'62 een commissie op terwijl je dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra. Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via DZT'62 kan je terecht bij heel veel restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert!

Je kunt ook de SponsorKliks app downloaden via Android of via Apple op je telefoon of tablet en ga vanuit de app naar de online shop!

Gratis Doelen Steunen

Gratis Doelen Steunen is vergelijkbaar met SponsorKliks, alleen is vaak de commissie voor de vereniging hoger. Dus wanneer je online aankopen wilt doen, ga dan eerst naar onze website. Voor jou een kleine moeite en voor de vereniging directe inkomsten! Vertel dit daarom ook door aan andere mensen die onze vereniging een warm hart toedragen.

Ga voor een overzicht van alle deelnemende webwinkels naar de DZT'62 Gratis Doelen Steunen-pagina of klik op de Gratis Doelen Steunen-banner. Als je met je muis op het logo van de webwinkel gaat staan zie je het percentage van hoeveel van jouw inkopen naar de vereniging gaat. Met één keer klikken word je doorgelinkt naar de betreffende website waar je jouw aankoop kunt doen.

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert DZT'62 een commissie op terwijl je dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra. Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via DZT'62 kan je terecht bij heel veel restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert!

Rabobank Clubkas Campagne

Clubkas campagne

Elk lid van de Rabobank Peelland Zuid mag tijdens de Rabobank Clubkas Campagne maximaal vijf unieke stemmen uitbrengen. Hoe meer stemmen DZT'62 ontvangt hoe groter het aandeel is van het beschikbare bedrag in de pot wat DZT'62 ontvangt. Met eerdere bijdrages zijn intussen cursussen, lesmaterialen en uitgebreide lespakketten aangeschaft, zodat we het leuke en gezonde van zwemmen voor de jeugdige kinderen kunnen behouden en stimuleren.

Hierbij roepen wij, het bestuur van DZT, iedereen op om bij vader, moeder, opa, oma, broer, zus, oom, tante, neef, nicht, vrienden en kennissen te informeren of ze lid zijn van Rabobank Peelland Zuid en te vragen of zij DZT willen steunen met hun stem. De stemperiode is jaarlijks begin april. Alle leden van Rabobank Peelland Zuid ontvangen voor de stemperiode een kaart met een unieke stemcode.

Voorafgaand en tijdens de actieperiode is meer informatie te vinden op de site van Rabobank Peelland Zuid.

Heb je een rekening bij deze Rabobank, maar ben je nog geen lid: wordt dat dan snel en doe dan volgend jaar mee met de Clubkas Campagne.


Namens het bestuur van DZT, bij voorbaat dank voor jullie medewerking!