Zwemmen voor volwassenen

Woensdagavond

Op woensdagavond hebben volwassenen de gelegenheid zich het zwemmen (beter) meester te maken. Naast de mogelijkheid om een zwemdiploma te behalen, kunnen zij ook op een leuke en gezellige manier aan hun conditie werken. De lestijden zijn van:

  • 19:00 - 19:40u
  • 19:40 - 20:20u
  • 20:20 - 21:00u
Ook op de woensdagavond zijn gediplomeerde vrijwillige lesgevers aanwezig en verzorgen de volgende onderdelen:

Leszwemmen
Het leszwemmen op de woensdagavond is alleen voor volwassenen. In een ontspannen sfeer worden de deelnemers de verschillende zwemslagen aangeleerd. Als er vraag naar is, kan ook toegewerkt worden naar een diploma.

Trimzwemmen
Op een inspannende ontspannen manier worden onder deskundige begeleiding banen gezwommen. Het is ook mogelijk om twee keer per week te zwemmen. Op maandagavond van 20:30 tot 21:15u kan ook aan de conditie gewerkt worden.

Aqua joggen
Door een gediplomeerde lesgever wordt op de woensdagavond aan 2 groepen aqua joggen gegeven. Aqua joggen is te vergelijken met het gewone joggen, maar dan in het water.

Zwangerschapszwemmen
Meer informatie.

Voor aanvullende informatie omtrent de woensdagavond, kunt u contact opnemen met elementaircommissie@dzt62.nl.

Ondernemerszwemmen

Enkele ondernemers hebben de Deurnese Zwemvereniging Triton ‘62 benaderd of het mogelijk is om ‘s ochtends, voor het openen van hun zaak, nog even snel aan hun conditie te werken. DZT’62 heeft dankzij hun financiële bijdrage en een bereidwillige vrijwilliger hun verzoek kunnen verwezenlijken.

Inmiddels maken de ondernemers onder deskundige begeleiding elke dinsdag- en donderdagochtend van 6:30u tot 7:30u hun (kilo)meters. Niet alleen ondernemers maar ook particulieren kunnen aan de ochtendtrainingen deelnemen. Neem contact op met Frits Dijsselblom (0493-351681) wanneer u als ondernemer of als particulier ‘s ochtends in zwembad De Wiemel ook met een verfrissende duik aan uw werkdag wilt beginnen.