Lidmaatschap

Lid worden

Om lid te worden van de Deurnese Zwemvereniging Triton '62 ga je naar mijn.dzt62.nl. Als je nog geen "Mijn Triton"-account hebt, klik je op registeren. Nadat je je e-mailadres bevestigd hebt kun je het inschrijfformulier invullen.

Waterpolo

Wanneer je in bezit bent van je A-diploma en redelijk tot goed kunt borstcrawlen mag je, voordat je beslist of je wilt gaan waterpoloën, een aantal keer geheel vrijblijvend meetrainen. Neem hiervoor eerst contact op met de waterpolocommissie en/of trainer.

Wedstrijdzwemmen

Heb je interesse in wedstrijdzwemmen en heb je je A- en B-diploma, dan kun je vrijblijvend een aantal keren komen meetrainen met de wedstrijdploeg. Wanneer u ouder bent dan 25 jaar kunt u vrijblijvend een aantal keren komen meetrainen met de Masters. Neem hiervoor eerst contact op met de zwemcommissie en/of trainer.

Adreswijziging

Adreswijzigingen of wanneer u van categorie verandert (bijv. zwemsoos naar wedstrijdzwemmen) moeten ook kenbaar gemaakt worden bij de ledenadministratie. Dit kun je heel gemakkelijk zelf doen via mijn.dzt62.nl of via een mailtje naar de ledenadministratie.

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap van de Deurnese Zwemvereniging Triton '62 dient uiterlijk voor de eerste dag van de maand, waarop de opzegging ingaat, te worden ingediend bij de ledenadministratie van de vereniging. Dit kan via mijn.dzt62.nl of een mailtje naar de ledenadministratie. Het lidmaatschap eindigt dus automatisch op de laatste dag van de maand waarin de opzegging is ingediend.
Is in de laatste 6 maanden van het lidmaatschap een startvergunning aangevraagd dan moeten de kosten hiervan nog worden voldaan bij de penningmeester.

Stichting leergeld

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Leergeld zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar en levert bijdrages aan activiteiten op het gebied van sport en cultuur. Maar ook aan schoolreisjes, excursies en bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of computer.

Stichting Leergeld kan ook helpen bij de contributie en bijdragen voor onze vereniging.

Wilt u weten meer weten over de mogelijkheden van de Stichting Leergeld neem dan contact met hen op via:
website www.leergelddeurne.nl,
telefonisch 06-28137224 of
via e-mail info@leergelddeurne.nl

Alles wordt in zeer grote vertrouwelijkheid behandeld.