DZT'62 Kledinglijn

Voor de uitstraling en herkenbaarheid van onze leden tijdens zwem- en waterpolowedstrijden is het goed wanneer zij een of meerdere items uit de kledinglijn dragen. Ook zijn onze vrijwilligers goed herkenbaar wanneer zij "uniform" aan de bandrand staan.

In Sportpunt Deurne is een uitstekende partner gevonden om deze kledinglijn te leveren. Individuele leden ontvangen 10% korting op de clubkleding (deze korting is al verwerkt in de prijzen van de ledenshop). Teams ontvangen 15% korting op de clubkleding. Als je als team of groep een bestelling wilt doen, neem dan contact op met kleding@dzt62.nl. Voor sponsors is het mogelijk een naamsvermelding te krijgen op de kleding. Voor de exacte mogelijkheden en prijzen kan er best contact opgenomen worden met kleding@dzt62.nl.

Naar de ledenshop

In de ledenshop is alleen de polo te bestellen. Onderstaand (jeugd)shirtje is ook nog in de winkel verkrijgbaar.

Jeugdlijn voorkant Jeugdlijn voor
Jeugdlijn achterkant Jeugdlijn achter
Shirt inclusief bedrukking borst (logo DZT) en naam achterzijde € 13,50

Gedurende de openingstijden van Sportpunt Deurne (Kerkstraat 24, Di/Wo/Do/Vr 9:30 - 18:00, Za 9:30 - 17:00) kun je binnenlopen en vragen naar de DZT'62 kledinglijn. Er zijn altijd pasmaten aanwezig zodat een correct passende outfit besteld kan worden. Je bent niet verplicht om de hele lijn te kopen: alles is los verkrijgbaar.

DZT'62 polozwemkleding

Zwemkleding is alleen in de winkel - niet in de ledenshop - te koop. Zorg dat je, voordat je een bestelling plaatst, bij teamgenoten hebt gepast zodat je zeker weet dat je de juiste maat bestelt (Sportpunt heeft geen pasmaten). Alleen voor polozwemkleding, met het logo van DZT erop, zijn regels van toepassing:

  • Alleen tijdens onderstaande bestelperiodes kan er bij Sportpunt de Waterswim-kleding besteld worden.
  • Ben je te laat ga je mee in de volgende ronde.
  • Er zijn geen pasmaten voor deze zwemkleding. Mocht een team (9 of meer) willen bestellen kunnen er pasmaten worden geregeld.
  • Sportpunt doet deze zwemkleding op een non-profit basis voor DZT.
  • Zodra de kleding binnen is, word je geïnformeerd.

Uiterste besteldata polozwemkleding:

  • 30 september 2023
  • 9 december 2023 (enige vertraging mogelijk ivm Chinees nieuwjaar)
  • 9 maart 2024
  • 22 juni 2024

DZT'62 wedstrijdzwemkleding

Wedstrijdzwemkleding is alleen in de winkel - niet in de ledenshop - te koop. In de winkel zijn helaas niet altijd alle pasmaten aanwezig.

Arena jammer Arena Jammer incl. DZT LOGO (optioneel: naam €5) € 31,49
Arena badpak Arena Badpak incl. DZT LOGO (optioneel: naam €5) € 33,29
Arena backpack Arena Backpack incl. DZT LOGO (optioneel: naam €5) € 57,41
Arena duffle Arena Duffle incl. DZT LOGO (optioneel: naam €5) € 40,49

Ook voor normale zwemkleding, waterpolocaps en/of badmutsen kun je bij Sportpunt Deurne terecht. Witte of blauwe badmutsen met het DZT-logo zijn bij Wim verkrijgbaar. Voor de sponsormogelijkheden of andere vragen kun je het best contact opnemen met kleding@dzt62.nl.