DZT'62 Kledinglijn

Voor de uitstraling en herkenbaarheid van onze leden tijdens zwem- en waterpolowedstrijden is het goed wanneer zij een of meerdere items uit de kledinglijn dragen. Ook zijn onze vrijwilligers goed herkenbaar wanneer zij "uniform" aan de bandrand staan.

In Sportpunt Deurne is een uitstekende partner gevonden om deze kledinglijn te leveren. Individuele leden ontvangen 10% korting op de clubkleding (deze korting is al verwerkt in de prijzen van de ledenshop). Teams ontvangen 15% korting op de clubkleding. Als je als team of groep een bestelling wilt doen, neem dan contact op met kleding@dzt62.nl. Voor sponsors is het mogelijk een naamsvermelding te krijgen op de kleding. Voor de exacte mogelijkheden en prijzen kan er best contact opgenomen worden met kleding@dzt62.nl.

Naar de ledenshop

In de ledenshop is alleen de polo te bestellen. Onderstaand (jeugd)shirtje is ook nog in de winkel verkrijgbaar.

Jeugdlijn voorkant Jeugdlijn voor
Jeugdlijn achterkant Jeugdlijn achter
Shirtinclusief bedrukking borst (logo DZT) en naam achterzijde€ 13,50

Gedurende de openingstijden van Sportpunt Deurne (Kerkstraat 24, Di/Wo/Do 9:30 - 18:00, Vr 9:30 - 20:00, Za 9:30 - 17:00) kun je binnenlopen en vragen naar de DZT'62 kledinglijn. Er zijn altijd pasmaten aanwezig zodat een correct passende uitfit besteld kan worden. Je bent niet verplicht om de hele lijn te kopen: alles is los verkrijgbaar.

Voor zwemkleding, waterpolocaps en/of badmutsen kun je ook bij Sportpunt Deurne terecht. Voor de sponsormogelijkheden of andere vragen kun je het best contact opnemen met kleding@dzt62.nl.