Informatie

D.Z.T.’62 zou geen echte zwemvereniging zijn wanneer het niet mogelijk was om alle aspecten van de edele zwemkunst onderwezen te krijgen. De Elementaircommissie draagt zorg voor het lesgeven op de woensdagavond (volwassenen) en de zaterdagochtend (jeugd) in zwembad "De Wiemel" te Deurne. Samen met een groot aantal gediplomeerde vrijwilligers zorgen zij ervoor dat de verschillende zwemslagen goed worden aangeleerd en werken via een lessenplan naar een zwemdiploma toe. Rapporteurs van de Nationale Raad voor Zwemdiploma’s zijn al jaren vol lof over de kwaliteit van de geslaagden en de organisatie van het diploma-zwemmen.

Commissie Elementair

Voorzitter/secretaris Vacant
Badverantwoordelijke Groep 1 t/m 3 Linda Janssen-Hendrix  
Badverantwoordelijke Groep 4 en 5 Reinier Arts, Willy van der Steen  
Badverantwoordelijke diepe bad (ABC en ZV 1-2-3) Dirk Pero  
Badverantwoordelijke speciale groep Linda Janssen-Hendrix, Renate Arts  
Opleidingen Willy van der Steen  

Zij wordt daarin bijgestaan door onderstaande vrijwilligers, die lesgeven. Een groot aantal van hen is daarin gediplomeerd:

Lesgevers

Renate Arts Renate Arts
Linda Janssen Linda Janssen-Hendrix
Reinier Arts Reinier Arts
Willy van der Steen Willy van der Steen
Dirk Pero Dirk Pero
Lennard Arts Lennard Arts
Suzanne Nouwen Suzanne Nouwen-Vriens
Anneke Otten Anneke Otten
Marjolein Pero Marjolein Pero
Teun Pero Teun Pero
Anne Schrama Anne Schrama
Janneke Nouwen Janneke Nouwen
Martijn Venner Martijn Venner
Silvie Vissers Silvie Vissers-Manders
Martine Linders Martine Linders-Swan

Tijdig aanmelden

Aanmelden voor deelname aan de zwemlessen kan door invulling van een inschrijfformulier. Dit formulier is te verkrijgen op woensdagavond en zaterdagochtend aan de balie van het zwembad. Voor het leszwemmen op de zaterdagochtend dient u rekening te houden met een wachtlijst. Het is daarom verstandig uw kind(eren) ruim voor zijn/haar 4de verjaardag op te geven. Op deze manier kan uw kind zo snel mogelijk na het bereiken van 4-jarige leeftijd aan de zwemlessen deelnemen. Inschrijfgeld en contributie hoeven pas bij/na de eerste les betaald te worden.